ESKİŞEHİR / ALPU - Şehit Enis Yücel İlkokulu

Kas

Yeni ve modern bir tasarım anlayışı ile oluşturulan, öğrencilere okumanın keyfini ve bilgiyi keşfetmenin heycanını yaşamalarında ve hayal güçlerini geliştirmelerinde yeni imkanlar sağlaması beklenen Z- Kütüphanemizin açılışını gerçekleştirdik.

Kas

Mustafa Kemal ATATÜRK´ün aramızdan ayrılışının 80. yıl dönümünde ATAMIZI SAYGI, ÖZLEM VE MİNNETLE ANIYORUZ.

Kas

Okulumuzda "Kızılay Haftası" kutlaması yapıldı. Etkinliklerinden dolayı okulumuz öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Kas

Gezimizin ikinci gününde 3. ve 4. sınıf öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde il merkezimizde bulunan "Balmumu Heykelleri Müzesi", "Sazova Parkı", "Sualtı Dünyası" ve "Hayvanat Bahçesi"ni sosyal- kültürel etkinlikler kapsamında gezdiler. Gezide emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Alpu Belediyesine katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

Kas

Okulumuz 1. ve 2. sınıf öğrencileri öğretmenleri eşliğinde il merkezimizde bulunan "Balmumu Heykelleri Müzesi", " Sualtı Dünyası" ve "Hayvanat Bahçesini" sosyal- kültürel etkinlikler kapsamında gezdiler. Gezi etkinliğinde emeği geçen başta sınıf öğretmenimiz Gamze PALABIYIK´a ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Ayrıca Alpu Belediyesine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95. yıl dönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programında keyif ve gurur veren etkinliklerinden dolayı öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda okul temsilcisi seçimleri demokratik bir ortamda tüm öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Seçim sonucunda 4/A sınıfı öğrencilerimizden Kadriye ÖZAY oyların çoğunu alarak okul temsilcisi seçilmiştir. Kendisini kutlar, seçimlerde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Eskişehir Atletizm İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Cumhuriyet Haftası Yol Koşusu´na katılan öğrencilerimiz okulumuzu başarıyla temsil ettiler.

Gösterdikleri üstün gayretten dolayı öğrencilerimize ve Sınıf Öğretmenimiz Gamze PALABIYIK´a teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz 1. sınıf velilerine "Okula Yeni Başlayan Çocuğunuza Nasıl Destek Olabilirsiniz" ve "Mahremiyet" konularında Okul Rehber Öğretmeniz tarafından seminer verilmiştir.

Ekm

Okulumuz Rehber Öğretmeni Dilber Oğur tarafından Anasınıfı ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerimize "Mahremiyet Eğitimi" verildi. Eğitimde "İyi-Kötü Dokunma", "Sınırlarımız" konularına yer verildi. Öğrencilere boyama etkinliği yapılarak  özel bölgelerini öğrenmeleri kavratıldı. Öğrenciler mahremiyet sınırlarının ihlali durumunda kimlerden yardım isteyeceklerini öğrendiler.

Eyl

Anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerimize Dyt. Tuğba ÖZBAY tarafından Süt içmenin faydaları eğitimi verildi.

Eyl

Eskişehir il merkezinden gelen yetkililer tarafından okulumuz 1. sınıf öğrencilerine hayvanları koruma ve değer verme ile ilgili eğitim verildi.

Eyl

2018/2019 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla sıraları dolduran öğrencilerimize bir hediye de Alpu Belediyesinden geldi. Belediye Başkanımız Sayın Rafet DEMİRTAŞ öğrencilere okulda kullanmaları için okul çantası ve kırtasiye malzemesi gibi hediyeler dağıttı.

Eyl

Ne yapıyorsak öğrencilerimiz için.

Eyl

2018/2019 Eğitim-Öğretim yılının şlk ders zili çaldı. Uzun bir tatilin ardından okullarına, öğretmenlerine ve arkadaşlarına kavuşmanın sevincini yaşayan öğrenciler okuldaki ilk günlerini heyecanla geçirdiler.

Yeni Eğitim-Öğretim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar dileriz...